sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Äitienpäivänyytti

Toukokuu 08, 2011, 13:43:51 »


Tosiaan melkoisella vauhdilla sitten tuli. Viideltä heräsin siihen kun supisti. Kävin vessassa ja huomasin verenvuotoa. En sitten uskaltanu jäädä kotiin. Tenava heräs siinä sitten sopivasti ja soitin äitille. Vietiin tenava mummulaan ja lähdettiin sairaalaan. Makoilin hetken käyrillä. Siinä sit joskus seittämän aikaan mentiin synnytyssaliin. Käveleskelin siinä ja kun kivut ylty menin suihkuun. Kun se ei enää auttanut hengittelin ilokaasua. Puoli ysiltä laitettiin kohdunkaulan puudute ja samalla puhkaistiin kalvot ja 9:10 sai ruveta pommistamaan. 9:14 syntyi poika 3.460kg. Synnytyksen kokonaiskesto 3 tuntia ja 20 minuutia. Nyt on itellä tässä tosi hyvä olo. Odottelen tässä mun vanhempia ja ennen kaikkea tuoretta isoveljeä kattomaan vauvaa smile Ääntä tosta pienestä lähtee kyllä ihan valtavasti tarvittaessa. Ja heti oli menossa koko ajan johonkin päin. Nyt nukkuu tyytyväisenä tuossa. Vähän itkeskeli ja jotain puklua nousi vissiin suuhun tuossa hetki sitten. Rauhottu kyllä nopeasti syliin. Vieläkään ei jotenkin tajua, et tää meni näin nopeesti.

Toukokuu 08, 2011, 17:05:00 »


On kyllä muuten ihan isoveljensä näkönen poika smile Nautin täällä nyt ajasta ihan kahdestaan vauvan kanssa. Nukkuu mun kainalossa tyytyväisenä. Tätä iloa ei sitten olekkaan montaa päivää.

Toukokuu 08, 2011, 19:22:13 »

Jaa se olis iltapalan aika. Kävis syömässä tossa ja ottais sit vaikka pienet unet. Tunnin päästä varmaan yritetään saada tuota pientä unikekoa sen verran hereille, että söis vähän. Raukka vaan nukkuu koko ajan kun on ollut rankka päivä. Ja kun ehti hörpätä vähän lapsvettä niin on sitten sitä pulautellut tuossa, ettei senkään takia sitten ruoka maistu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti