maanantai 16. toukokuuta 2011

Mäkkäritalossa

16.05.2011 - 22:01
No niin... Pitkä päivä taas takana.
Ja tosiaan tänään myös tuo pienempi pikkumies availi vähän silmiään. Ja oli kyllä sitten ihan erinäköinen poika kun oli silmät auki

Hassua kun tulee jotenkin tosi pienistä jutuista itelle hyvä mieli. Mutta oli jotenkin kiva huomata, että Juusolla sattui olemaan tuossa alla lakanana tuo -08 vuoden äitiyspakkauksen pussilakana. Eli ihan samanlainen mikä Joonalla on täällä mukana :D Joona näyttää mulle monesti kotona noita koiria ja kissoja ja kukkia tuosta lakanasta.

Hoitaja ihasteli myös sitten tuota Juuson päällä olevaa sinistä peittoa  ja kysyi mistä se on. Se on lahja Kokkolan lastenosastolta. En ehtinyt kysyä, että kuka niitä on sinne tehnyt, mutta sieltä annettiin sellainen Juuson matkaan kun lähti Helsinkiin. Nyt sitten se on tuossa pitämässä pientä lämpimänä.


Saatiin tosiaan nyt paikka täältä "mäkkäritalosta". On kyllä pikkasen hieno! Tilaa on tosi paljon ja päästiin sitten tähän taloon jossa porukkaa on vähiten, eli omaa rauhaa on kyllä jos niin haluaa. Ja ihan kivoilta vaikuttaa nämä talon muut asukkaat myöskin :)
Tästä nyt alkaa sitten sellanen erilainen arki...
Mähän en tunnetusti ole mikään kaupunkifani. Sen takia on ihan uskomatonta, että päästiin asumaan tällaseen paikkaann kun tää mäkkitalo. Ikkunasta ei aukea mikään parkkipaikkanäkymä eikä betoniviidakko. Eikä liikennettäkään kuulu. Pihalla kuuluu lehtien havina ja tuuli (niin no läheinen rakennustyömaa...) ja linnunlaulua. Tänne johtaa hiekkatie. Ja kuitenkin tosiaan ollaan alle kilsan päässä Meilahden sairaala-alueesta ja lastenklinikasta. Nyt muuten oikeasti päätty mun McDonaldsien täysboikotti. Voin käydä mäkkärissä jos siellä on menossa McOnnenpäivät ja myydyistä tuotteista lahjotetaan rahaa Ronald McDonald lastentalosäätiölle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti