maanantai 16. toukokuuta 2011

Leikkauspäivä

16.05.2011 - 12:32
Tänään aamulla siinä n. ysin aikaan on alotettu leikkaus. Nyt vain odotetaan ja odotetaan... Käytiin Lastenklinikalla pyörähtämässä tossa sen verran, että vein sinne täällä kaverin luona pumppaamani maidot. Ihan järkyttävää kun koko ajan jossain mielen perällä kuiski sellanen hiljainen ääni, että "mitä jos näitä ei tarvitakkaan...".
Tehon käytävällä tuli vastaan Jukan amiksen aikanen tuttu. Niillä myöskin lapsella HLHS ja olivat nyt sen toisen leikkauksen takia täällä. Sanoi, että ekan leikkauksen jälkeen oli mennyt niilä kaikki tosi hyvin. Paremmin kun olisi osannut arvata. Ja nyt tosiaan odottelivat toipumista toisesta leikkauksesta. Ilmeisesti perjantaina leikattu.
Eilen kun tultiin jouduttiin odottelemaan tunti, ennenkun päästiin Juusoa katsomaan. Sinne tuotiin juuri potilasta. Selvisi sitten, että aika varmasti se potilas joka sinne tuotiin oli serkun kummipoika. Oli leikattu eilen vähän erilainen sydänvika.
Mutta siis ihan uskomatonta; vuodessa syntyy se n. 20 HLHS potilasta ja meidän tuttavapiirissä niitä on jo kaksi! Toinen perhe Oulusta ja toinen Kokkolasta...
Pitäis varmaan yrittää mennä päiväunille... Joona ja Jukka meni jo...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti