tiistai 17. maaliskuuta 2015

Labrapäivä ja parempaa vointia

Juuso sitten oksensi vielä iltalääkkeensäkin eilen ja soitin sitten osastolle. Siellä lääkäri oli kuitenkin sitä mieltä, että kun ei noita kaikkia Juuson lääkkeitä voida suonensisäisesti osastollakaan antaa, niin mikäli vain vointi on muuten hyvä, voidaan olla vielä yö kotona.

Eilen soitin sitten jo valmiiksi K-PKS:n lastenpolille ja selvittelin, että minne ja kenelle meidän pitää noita INR-tuloksia soittaa. Polilta sitten selviteltiin tätä asiaa ja vähän ihmeteltiin kyllä myös kuinka tyhjän päälle meidät Helsingistä oltiin kotiutettu. Samalla selvisi myös lauantaisen kontrollin kellonaika se, että silloin on luvassa keuhkokuvaa ja labroissa pitäisi käydä taas etukäteen. Sain myös puhelinnumeron, mihin soittaa siitä INR-mittarista.

Soitin tuohon saatuun numeroon ja meille järjestyy tuo mittari (ja opastus sen käyttöön) Kokkolasta. Tällä hetkellä mittarit on menossa, mutta ihan lähiaikoina pitäisi kuitenkin meille oma lainalaite järjestyä.

Yö meni hyvin eikä Juuso enää oksennellut. Aamulääkkeet pysyivät myöskin sisällä. Kävimme aamulla oman TK:n labrassa ottamassa lauantaille näytteet ja tuon pika-INR:n. Ilmeisesti taudin takia INR oli 5,6 ja soittelin siitä sitten osastolle. Lääkäri totesi, että pidetään nyt tänään ja huomenna taukoa tuosta Marevanista ihan kokonaan ja huomenna sitten uusi mittaus. Puhelimessa oli eri hoitaja, kun eilen, mutta silti tämä oli ihan kuusalla Juuson tilanteesta ja kyseli vointia. Kun oksentelua ei ole enää ollut, ei tarvinnut sitten näytillekkään lähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti