maanantai 10. syyskuuta 2012

Juuso 1v4kk neuvola

Ollaan oltu tälle aamulle reippaita. Käytiin neuvolassa ja kaupassa.

Juuso kasvaa edelleen ihan hyvin. Painokäyrässä oli tullut nyt pieni notkahdus, mutta se johtuu varmaankin ainakin osittain tuosta, että Juuso on ruvennut liikkumaan todella paljon. Se kuitenkin edelleen syö hyvin ja säännöllisesti.
Mitat:

Pituus: 82cm
Paino: 11.020kg
Pipo: 47cm

Kun tuota painoa kattoo, niin ei se Juuso mitenkään kauheen pieni kuitenkaan ole. Joonaan jos verrataan, niin Juusohan on paljon isompi, kun Joona oli samassa iässä. (Joona on saman ikäsenä painanut 10,76kg ja ollut 82,6cm pitkä).

Viimeyö meni taas parilla heräämisellä. Siis molemmat pojat heräs sen yhden kerran. Ja Juuso heräs aamulla jotenkin "liian aikasin". 7:30 tai jotain. Jotenkin jäi neuvolasta pikkasen sellanen "pitäis, pitäis, pitäis"-fiilis. Siis olis hyvä Juuson kanssa nyt kovasti opetella yhdistämään sanoja esineisiin ja Joonan kanssa vois Juuson päiväunien aikaan piirrellä ja askarrella.

Oli kyllä sitten puhetta, että kunnasta löytyy lapsiperheiden kotipalvelu. Pitäis ottaa sinne yhteyttä, koska on esim. työkkärissä käynnit vähän turhan työläitä poikien kanssa. Viime viikolla käytiin ja tottahan se oli sitten just Juuson päikkäriaikaan ja tämä huusi kun syötävä koko ajan.

Meidän pojat ei oo kumpikaan pätkääkään kiinnostuneita tuosta neuvolassa käymisestä, eikä niitä huvita olla yhtään yhteistyöhalusia siellä. Molemmilla tapahtuu sellanen hetkellinen taantuma ja mitään ei voi tehdä, mitä muuten osaisi.

Joo, no seuraava neuvolakäynti on sitten 2kk päästä Juuson 1,5v neuvola. Jospa siihen mennessä käveltäis jo enemmän, kun metri kerrallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti