tiistai 9. lokakuuta 2012

Kuume

Juusolle nousi sunnuntaina kuume. Pysyi siinä 38 kieppeillä ja lääkitsin Panadolilla. Yöksi otin Juuson viereen nukkumaan. Maanantaina iltaa kohti kuume lähti taas nousemaan. Kuuden aikaan oli jo yli 39. Soittelin Kokkolaan päivystykseen. Sanoivat, että kun peruskunto on hyvä, niin voi olla kotona. Mutta jos menee yhtään huonommaksi, tulla näytille. Tunnin päästä loppui kaikki syöminen ja juominen ihan kokonaan ja kuumemittari näytti jo 40.0. Lähdettiin sitten käymään Kokkolassa. Joona meni mummulaan. Päivystyksessä otettiin verikokeet ja niissä ei ollut mitään ihmeellistä. Ainoastaan pientä kuivumisen merkkiä näkyi. Lääkäri sitten kysyi, että saan valita seurataanko kotona vai osastolla. Sanoin, että oon varautunut siihen, että voidaan osastolle jäädä. Meiltä on kuitenkin 50km matkaa tuonne sairaalaan. Mentiin sitten yöksi osastolle. Panadol annettiin päivystyksessä ja se laski kuumetta sen verran, että 39,3 näytti mittari osastolla. Sai sitten sen jonkun toisen P:llä alkavan kuumelääkkeen ja siinä jo sitten maistui sose.

Aamulla kuume oli laskenut ja Juuso tuntui olevan muutenkin kunnossa. Kamala vauhti päällä. Kun verikokeetkin näytti hyviltä, päästiin sitten kotiin. Väsynyt ja vähän kalpea Juuso nyt on, mutta eiköhän tämä tästä. Joku virustauti tuo nyt varmaankin on.

On muuten hieno toi K-PKS:n rempattu lastenosasto. Sinne on tullut vanhemmille kaappisänky! Loistavaa. Siinä oli muuten ihan superpaljon parempi nukkua, kun sairaalasängyssä tai patjalla.

Niin joo on ihan jäänyt kirjottamatta, että saatiin viime viikolla vammaistukipäätös ja Juusolle maksetaan toistaiseksi perusvammaistukea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti