torstai 17. marraskuuta 2011

Leikkauspäivä

17.11.2011 - 09:34
Käytiin tuossa aamusta vielä kattomassa Juusoa. Oli pikkumies päättänyt, että hänhän ei yksin ole ja sitä oli sitten viettänyt yön vaunuissa hoitajien mukana. Sai siinä nyt sitten kivasti pidellä pitkän aikaa pientä sylissä.

Joonalla oli taas kivaa kun päässi "eikki!" eli leikkihuoneeseen leikkimään jo edelliseltä reissulta tutuksi tulleella pallomasiinalla.

Aloin jo pelätä, että ei leikata kun kello alko olla yhdeksän eikä mitään ollu kuulunu. Sitten hoitaja tuli sanomaan, että leikkaus hieman menee myöhemmäksi kun teholla ei oo tilaa. Mutta siellä puoli kymmenen aikaan sitten tuli soitto ja Juuso vietiin leikkaussaliin.

Sen jälkeen lähdettiin sitten käymään Halvan tehtaanmyymälässä ostamassa karkkia. Nyt sitten odotellaan kirurgin soittoa. Joona meni päikkäreille ja on vähän väsy itelläkin. Vois mennä ite ottamaan tirsat myös. Tuossa puolen tunnin päästä saa soitella sinne mäkkäritalolle. Nähtiin siinä osastolla yks mies joka sanoi, että siellä vihreässä talossa oli yksi perhe pakkaillut, että ihan hyvältä näyttää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti