maanantai 31. lokakuuta 2011

Vertaistukea ja vammaistukea

31.10.2011 - 14:26
Tänään oli Juuson 6kk neuvola ja tässä sitten vähän mittoja:
Pituus: 68
Paino: 7,950
Pipo: 42,4


Edelleen siis tasaisesti kasvaa. On nyt suunnilleen saman kokonen kun Joona oli 5kk iässä. Mutta ihan normaalisti käyrillä toi kasvu menee. Puhuttiin myös tuossa, että voitaisiin kokeilla vellien syömistä. Jos se olisi jotenkin sitten pitäis vähän paremmin kylläisenä ja toisaalta sitten olis pehmeämpi lasku noihin kiinteisiin, joiden syöminen ei onnistu vieläkään. Makuannoksia menee ja sitten saadaan kamalat raivarit.
Äsken tuli myös puhelua, että meille olis aikaa Glennin leikkaukseen tiedossa. Nyt vain toivotaan, että Juuso tervehtyy tuosta flunssasta! Sovittiin, että soitan ens viikolla sitten, että mikä on muksun kunto. Toivottavasti päästäin tuolloin. Olis ehkä jotain toivoa sitten päästä jouluksi kotiin...

Liityin tässä myös HLHS-listalle. Olen siellä lueskellut nyt muiden perheiden tarinoita ja kuulumisia. Jossain määrin se tais olla omalta kohdalta vähän virhe tähän ajankohtaan. Tai siis jotenkin tässä arjessa on niin helppo tuudittautua sellaseen harhakuvitelmaan, ettei Juusolla ole mitään hätää. Jotenkin sitten vain tuo lista palautti taas kolisten maanpinnalle ja tajuamaan kuinka vakavasti Juuso on sairas. Samalla alkoi myös pelottaa se toinen leikkaus ihan kamalasti.

Täällä on kaksi yötä mennyt ihan järettömän huonoilla unilla. Ensin 7 tunnin yö meni niin, että olen kahdeksan kertaa noussut sängystä. Juuso heräs syömään kahdesti, kahdestai se heräs ölisemään muuten vain, kaks kertaa oli pakko käydä niistämässä nenä, Joona heräs kerran ja piti käydä se peittelemässä ja kerran kissa meinas tulla ovesta läpi.

Viimeyö oli sitten taas Juusolla itkuinen ja meni valvomiseksi. Onneks sai nyt päiväunet kuitenkin nukuttua.
Tässä on myös tullut täyteltyä tuota vammaistukihakemusta. Eihän se paperi riitä mihinkään, vaan sitten oon kirjottanu tuossa jo kolme sivua liitettä. Jos sais sitten vaikka viimeistään loppuviikosta se palautettua. Vammaistukea kun voi saada takautuvasti vain puolelta vuodelta. Että olis tämänkin voinut sitten ehkä pikkasen aikasemmin hoitaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti