maanantai 1. huhtikuuta 2013

Lauseita

Heh. Joonan eka kahden sanan lause oli "Tuutu ikkee", eli Juuso itkee. Nyt Juuson kolmas ja neljäs kahden sanan lause on ollu "Uuna myömään!" (=Joona syömään) ja "Uuna ittuu!" (=Joona istumaan).

Kirjoittelin jo tuonne toisen blogin puolelle meidän viime viikon Levin reissusta. Ihmetytti kyllä reissun aikana, kuinka paljon Juuso oikeasti jaksaa. Se ei ollut tuosta meidän touhukolmikosta edes aina se, joka väsähti ekana. Ajattelin, että se ei kyllä jaksa kauaa olla kylpylässä, mutta noin vain meni 1,5 tuntia ja senkin jälkeen riitti illalla vielä virtaa. Kylmäkään sille ei tullut suuremmin. Yhden kerran välissä piti käydä sen kanssa saunassa, kun alkoi huulet sinertää. Pallomeressä ja liukumäessä meinasi kyllä sitten iskeä vähän väsy. Mutta tunnin verran jaksoi Juuso sielläkin mennä ja touhata. Joonahan oli molemmissa paikoissa ihan kun joku energiajuomaa vetänyt duracel-pupu. Kylpylässäkin se oli hyppäämässä altaasta toiseen heti jos ei pitänyt kiinni. Se kun osasi kellukkeiden ja vaahtomuovipötkylöiden kanssa räpiköidä aika vauhdilla.

Juuso kyllä rakastaa vauhtia. Monta kertaa reissun aikana kuului "Kyyti! Kyyti!". Vesiliukumäkeä Juuso rakasti. Pieni vauhtihirmu nauroi ääneen koko ensimmäisen laskun ja seuraavien aikana kuului "viuuuuh!!". Katsoin joskus Särkänniemen nettisivuilta, et sieltä löytyy tällainen teksti:
Jos olet raskaana tai sinulla on sydän- ja verisuonitauteja tai tuki- ja liikuntaelinsairauksia, emme suosittele etenkään hurjimpia laiteajoja. Mikäli epäilet laitteen aiheuttavan itsellesi terveysriskejä, älä mene kyytiin.
Kysyin tästä sitten kardiologilta ja tämä oli sitä mieltä, että koska Juuson sairaus ei ole sen tyyppinen, että siihen kuuluisi kohtauksia, uskaltaa Juuson kanssa mennä huvipuiston laitteisiin. Ehkä sitten ensi kesänä suunnataan joko Särkänniemeen tai PowerParkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti