torstai 25. lokakuuta 2012

Päivähoito

Meidän perheessä on edessä vähän muutosten ajat. Pääsin 5kk kestävään koulutukseen ja tämähän tarkoittaa sitten sitä, että pojilla alkaa päivähoito. Nopeaa toimintaa kunnan päivähoitopuolelta. Tiistaina ilmotin, että hoitopaikka tarvittaisiin ja tänään tuli puhelu, että pojat pääsevät perhepäivähoitajalle. Ihan loistavaa. Pelkäsin jo vähän, että isommassa ryhmässä talvi olisi yhtä sairastelua. Nyt ensin pojat ovat tällä hoitajalla ihan kahdestaan ja vuoden vaihteen jälkeen porukkaan tulee mukaan toisen samanikäiset lapset. Jos siis oikein ymmärsin niin toiset -09 ja -11 syntyneet sisarukset. Kiva juttu pöpöjen kannalta, että niitä tulee sitten vain kahdesta perheestä.

Vaikka kotona on ihan kiva olla, tuntuu todella hyvältä päästä välillä tekemään jotain aivan muuta. Mulle tämä on voimien keruuta ja pään kunnostusta. Kuitenkin tämä väli on tavallan vain hengähdystauko kahden leikkauksen välissä. Uskon jaksavani paljon paremmin sitten seuraavan leikkauksen ja siihen liittyvät jutut, kun on saanut tehdä jotain ihan erilaista tässä välissä.

Juuso on oppinut uusia sanoja. Tai sanan. Osaa se sanoa kyllä erittäin painokkasti "tu" joka tarkottaa tuttia, mutta se uusi sana on sitten "kakka". Taas saa olla äiti jälkikasvustaan ylpeä. "Mitäs sanoja se Juuso jo osaa?" "No se osaa sanoa äiti, isi (välillä iti), heittää ja kakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti