maanantai 21. toukokuuta 2012

Neuvolapäivä

21.05.2012 - 18:00
Juuso tuli tänään 1 vuotta. Juhlittiin poikien synttäreitä eilen. Kirjottelin niistä enemmän tonne toiseen blogiin.
Se oli tänään sitten pojilla neuvolapäivä.
Ensin Joona teki kaikkia tehtäviä ja testattiin siltä juttuja. Muuten meni hienosti, mutta jäbä päätti ryhtyä puhumattomaksi. Ei sitten sanonut yhtään mitään. Ei suostunut kertomaan mitä kuvia korteissa oli. Ja jokainen kuva oli sellanen,että tiesin Joonan osaavan sanoa. Sovittiin sitten puhekontrollikäynti Juuson 1,5 vuotisneuvolan yhteyteen.
Joonan mitat
Pituus: 97,8
Paino: 14,4
Pipon mittas, mutta ei kirjottanut neuvolakorttiin niin en enää muista.

Juuso taas on oppinut hurjasti juttuja. Se osaa nyt nousta seisomaan tukea vasten ja otti eilen ekat askeleet siinä. On myös oppinut konttaamaan, tosin se sujuu välillä vähän omaperäisellä tyylillä, eli kädet kyynärpäihin asti maassa. On oppinut sanomaan myös äiti, isi ja heittää. "Joona" on vielä vähän vaikea siitä tulee vaan "nnnnNA". Mutta siis heittää palloa ja sanoo samalla joko "heittää" tai "eittää". Vähän eri meininki ku Joonalla, joka ton ikäsenä kiipes kyllä sohvalle, mutta sano ekan sanan vasta kun oli 1,5 v
Juuson mitat
Pituus: 78
Paino: 10,9
Pipo: 46,3

Eli tasaisesti kasvaa. Puhuttiin siinä siitä, kun Juuso ei oikein juo. Tuttipullo ei kelpaa ollenkaan ja nokkamukistakin menee aina vain pari hörppyä ja sitten koko homma menee sotkemiseksi. Oli puhetta, että soittelen Ouluun jos vaikka sais sitten seuraavan kontrollin yhteyteen myös ravitsemusterapeuttikäynnin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti