tiistai 20. joulukuuta 2011

Piikkejä


20.12.2011 - 11:28
Eilen oli Juusolla kunnon piikkipäivä.
Juusollahan jatkuu siis se Marevan-lääkitys ja sitä varten sitten käydään n. 2 kertaa viikossa terveyskeskuksessa mittamassa se inr.

Eilen mentiin sitten aamupäivästä terveyskeskukseen ja tottakai mä taas unohdin, että ne labran tädit on siihen tiettyyn aikaan syömässä. No ei siinä mitään; oma moka. Istuttiin sitten Juuson kanssa odottelemaan. Siihen tuli sitten yksi nainen odottelemaan myös ja hetken päästä siihen tuli yksi vanhempi mies. Sellanen jotain 50-60 vuotias. Sanoin sitten sille miehelle, että siellä on hoitajat syömäsä, kun se yritti siitä luukusta kattella, et näkyykö ketään. Jotain se sitten mutisi siitä kun nyt joutuu odottamaan ja hänellä menee koko päivä ja muuta sellaista.

Hetken päästä siihen tuli sitten tämän miehen vaimo. Sen kanssa tuli sitten juteltua siinä. Tämä nainen sitten kertoi sen miehen sairastavan keuhkokuumetta joka ei meinaa parantua. Siinä tuli sitten myös puhetta Juuson sydänviasta ja siitä, että ollaan nyt menossa se rsv-rokote ottamaan, ettei vaan tuu Juusolle mikään keuhkosairaus. Selitin myös, että sydänvikaselle joku sellanen keuhkopöpö tarkottaa tehoreissua jne.
Se mies siinä sitten yski ja sit tää nainen sano sille miehelle, että tulla kauemmas, ettei vain pikkuiseen tartu. Niin sit tää mies sano siihen vain jotain sellasta, että on niitä pöpöjä nyt niin paljon liikkeellä, että kyllä se sen jostain saa.

Pisti kyllä niin vihaksi. Ensinäkin, että aikunen mies kitisee kun joutuu hetken odottamaan. Me odotetaan siellä kaks kertaa viikossa ja kuitenkin Juuso on aika pikkuinen. Ja sitten tollanen piittaamattomuus muutenkin. Niin ja tottakai sitten kun ne labratädit tuli niin tää mies etuili sitä siinä välissä tullutta naista.
Juuso oli taas tosi reipas ja saatiin hienosti inr mitattua. Edelleen se roikkuu siellä alle tavotteiden, joten kun soitin Ouluun niin Markku taas vähän nosti annostusta. 4,5mg on tällä hetkellä, jos se nyt sitten tästä lähtis nousuun.

Siitä sitten lähdettiin ajelemaan keskussairaalaan. Matkalla sieltä ehdittiin jo soittaa, että oonhan mä muistanut. Sen verran meni tossa tk:ssa aikaa.
Sairaalassa Juuso kävi sitten puntarilla ja grammalleen 9kg oli painoa pötkylällä :D Vähän tuli itkua sitten kun sitä rokotetta annettiin, mutta se loppui sitten nopeasti.
Kotona Juuso on ruvennut pyörimään pitkin lattiaa. Eilen pyöri olkkarista keittiiöön. Saa nähdä miten oppii ryömimään kun kerran pyörimälläkin pääsee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti