sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Kotona

25.09.2011 - 19:25
No niin päästiin tänään sitten kotiin. Viikkohan siellä sairaalassa nyt sitten menikin. Tosiaan kun jossain vaiheessa kuulosti siltä, että keuhkoissa on jotain ja vaikka virus-infektioksi tuota sairautta Juusolla epäiltiin, niin varmuuden vuoksi aloitettiin antibiootit. Juuso kun ei tuon vajaastitoimivan sydämen takia kestä sitä, jos keuhkoihin tulee jotain.

Oltais muuten varmaan päästy kotiin jo keskiviikkona tai torstaina. Piti kuitenkin olla sairaalassa se kuuri loppuun, kun se meni suonensisäisesti. Viiminen annos meni lauantaina klo. 24. Meni sitten kotiutuminen aamuun. Sopivasti sitten kun tuota viimistä annosta annettiin, meni kanyyli tukkoon. Onneks saatiin kuitenkin annettua se viiminenkin annos.

Kotiin jatkuu nyt sitten Furesis 2mg (eli 0.2ml) kaks kertaa päivässä viikon ajan. Viikon päästä voi vähentää yhteen kertaan päivässä ja sitten lopettaa kokonaan.

Kotiin sopeutuminen onkin sitten ollut vähän ongelma. Juuso ehti viikossa tottua sairalaan, joten täällä on sitten ollut "outoja" naamoja, ääniä, hajuja ja paikkoja. Ja se tarkottaa sitten sitä, että Juuso on saanu ihan hysteerisiä itkukohtauksia pitkin päivää. On pitänyt sitten ottaa se syliin ja rauhotella.
Nyt kun Juuso sopivasti tottu tuolla sairaalassa nukahtamaan ilman keinutusta, siirrettiin se sitten nukkumaan jatkuvasti pinnasängyssä. Alko se kehto ollakkin jo vähän pieni, kun Juuso tosiaan nukkuu kädet sivuilla :D
Joonan kun vielä saisi nukkumaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti