lauantai 23. heinäkuuta 2011

Juhlapäivä

23.07.2011 - 16:39
Nyt olis sitten Juuson ensimmäinen oma juhla onnellisesti takana. Ja nyt on sitten myös koko nimi julkinen.

Meidän pojat:
Joona Eemeli Matias ja Juuso Viljami Eljas

Juuso ja kummit;

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Neuvolaa ja paniikkia

20.07.2011 - 18:47
Juuson ristiäisten suhteen iskee ihan kohta paniikki. Mä oon ihan varma, että oon unohtanut sanoa koko juhlista jollekkin... Mä en nimittäin enää yhtään muista keiden kaikkien kanssa niistä on ollu puhetta... Liian monta asiaa on vielä tekemättä ja aika tuntuu loppuvan ihan täysin. Oon unohtanut ihan liian monta asiaa. Joona sotkee nopeampaa kun mä ehdin siivota ja jostain syystä Juusokin on ollut tänään itkunen. Kamalan väsynyt, mutta ei oo suostunut nukkumaan.

No tänään käytiin kuitenkin neuvolassa. Hienosti se Juuso kasvaa ja päivän mitat:
Pituus: 59,2
Paino: 5,235
Pipo: 38,5

Menee muuten tosi samoissa kun Joona. Joona on ollut pari viikkoa nuorempana puoli senttiä pidempi, sata grammaa kevyempi ja 3mm isopäisempi :D

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Ristiäisvalmisteluita

18.07.2011 - 16:01
Kävin tänään avaamassa Juusolle ihan oman tilin :) Samalla avattiin molemmille pojille säästötilit.
Tämä viikko meneekin sitten pääasiassa siivotessa. Viikonloppuna olis sitten ristiäiset. Eli siis virallisesti hätäkasteen vahvistamis-juhla. Paljastetaan sitten julkisesti Juuson koko nimi.

torstai 14. heinäkuuta 2011

Arki

14.07.2011 - 16:50
Kuten blogin hiljenemisestä voi päätellä, meille on tullut tänne arki. Jossain vaiheessa surin sitä, etten saa tavallista vauva-arkea Juuson kanssa ollenkaan. Mutta tällä hetkellä eletään täällä kyllä hyvin tavallista vauva-arkea. Juusosta ei huomaisi tällä hetkellä mistään, että mitään on vialla.

Tietysti ajatukset ovat välillä jo siellä seuraavassa leikkauksessa. Se jonkun verran jo pelottaa. Ja mietityttää sitten myös se asuminen taas.
Juuso on oppinut hymyilemään :) Onkin oikein hymypoika. Edelleen kyllä niin helppo ja hyväntuulinen vauva, ettei meinaa uskoakkaan.

Joona on oppinut myös uusia asioita. Kaksi kertaa ollaan saatu tulemaan pissa pottaan ja tänään Joona sanoi ensimmäistä kertaa kahden sanan lauseen. Tosin kumpikin sana oli "omia", mutta kuitenkin. Sanoi "Tuutu ikkee". Eli siis Juuso itkee. Kyllä se siis tästä pikkuhiljaa.
Joona on ihana kun heti jos Juuso päästää pienenkään äänen se tulee kiskomaan mut kädestä Juuson luokse :)